Δρ Χρήστος Θ. Παππάς MD, PhD, MSc, BSCCP

Ο Χρήστος Παππάς είναι Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος με εξειδίκευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και στην κολποσκόπηση/παθήσεις τραχήλου της μήτρας.
Δρ Χρήστος Θ. Παππάς

Επικοινωνία

2310 278583 ( Θεσσαλονίκη )
25410 78833 ( Ξάνθη )
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

Τοποθεσία

Θεσσαλονίκη
Δημητρίου Γούναρη 5, 54622
Ξάνθη
Ελπίδος 6, Εμπορικό Κέντρο Cosmos, Κτίριο Δ, 4ος όροφος, 67100
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ

Ωράριο

  • Θεσσαλονίκη
  • Δευτέρα 17:00 - 21:00
  • Τρίτη 17:00 - 21:00
  • Πέμπτη 17:00 - 21:00
  • Ξάνθη
  • Τετάρτη 17:00 - 21:00

Υπηρεσίες

FIVI

Η ζωή ξεκινά εδώ

Η μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) είναι ένα πρωτοποριακό κέντρο στον τομέα της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Αποτελεί τμήμα του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, ενός από τα καλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα στη χώρα, όπου και στεγάζεται. Με τη μακρά εμπειρία και την εις βάθος εξειδίκευση του ιατρικού προσωπικού μας, διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας, ενώ η Μονάδα παραμένει στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων στον τομέα μας.

Στα ελληνικά «Φοίβη». Το όνομά της συμβολίζει την αυγή και σημαίνει «Φωτείζουσα». Θεά της Σελήνης κατά τους Ρωμαίους, Τιτανίδα και άρρηκτα συνδεδεμένη με τη μητρότητα και τη γονιμότητα, εσωκλείει μέσα της όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα που πρεσβεύει η νέα Μονάδα. Η ανθρωποκεντρικότητα, η  φροντίδα, η  αισιοδοξία και το μέλλον βρίσκουν τη θέση τους στη FIVI και καλούν τα ζευγάρια να αφεθούν στα χέρια του έμπειρου προσωπικού, για τη δική τους πορεία προς τη νέα αυγή.

pregrnancy calculator

Υπολογιστής Εγκυμοσύνης

Ένας δωρεάν υπολογιστής για τον υπολογισμό της ημερομηνίας γέννησης

Άνοιγμα Εφαρμογής

Τελευταία Άρθρα